Home
Menukaart
Lunch
Diner
Wijn
Beers and bites
Restaurant
Hotel
Vergaderen
Ridderzaal
Contact
Reserveren
Holterbergweg 14, 7451 JL Holten
+31548 363333
Home
Menukaart
Lunch
Diner
Beers and bites
Restaurant
Hotel
Vergaderen
Ridderzaal
Contact
Reserveren
Dinerkaart
VOORGERECHTEN
Paddenstoelen fricassee (V)
€12,50
Taartje gevuld met bospaddenstoelen ragout
Gemarineerde Zalm
€14,50
Gemarineerde zalm met tempura gamba en ponzu mayonaise
Kalfsmuis
€14,00
Huisgerookte kalfsmuis met geroosterde paprika dressing en parel couscous
Pittige scampi's
€13,50
Roergebakken pittige scampi's
Zwezerik
€15,50
Krokant gebakken zwezerik met jus van bospaddenstoelen
Caprese (V)
€13,50
Coeure de bouef met gamarineerde mozzarella en basilicummayonaise
Carpaccio
€13,50
Rundercarpaccio met tonijnmayonaise, Old Amsterdam en pijnboompitten
Knoflooksoep
€7,50
Heldere knoflooksoep met een schuim van gerookte knoflook
Tartaar van Schelvis
€14.50
Ceviche van schelvis met een loempia van garnaal
Proeverij
€14,50
Bestaande uit vier verschillende gerechtjes
Bourgondische tomatensoep (V)
€6,75
met een scheutje room
Franse uiensoep
€8,50
Ovengebakken Franse uiensoep
HOOFDGERECHTEN
Vangst van de dag
Dagprijs
Vraaguw gastheer/vrouw naar de vangst van de dag
Tortellini Formaggio (V)
€24,50
Tortellini gevuld met kaas
Canneloni (V)
€24,50
Canneloni gevuld met spitskool en bospaddenstoelen
Mixed grill
€26,50
Combinatie van kip, biefstuk en varken met kruidenboter
Tournedos (225 gram)
€39,50
Tournedos van ossenhaas met bearnaisesaus
Supplement ganzenlever €7,50
Zweeds varken
€24,50
Filet van Zweeds varken met kruidenkorst en honing tijm jus
Kalfssukade
€26,00
In eigen jus gegaarde kalfssukade
Varkenshaas
€26,50
Gegrilde varkenshaas met champignonroomsaus
Kabeljauw
€27.50
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met citrus-risotto en geroosterde paprikasaus
Eendenborst
€25.50
Huisgerookte eendenborst op Aziatische wijze geserveerd met een saus van sesam
Trio van vis
€29,50
Drie soorten vis op verschillende manieren bereid
Zalmfilet
€27,50
Gebakkenzalmfilet met pappardelle en venkelsaus
Verrassingsmenu van de chef - 4 gangen
€49,50
DESSERT
Chocolade Soufflé
€9,75
Met vanille saus en karamel ijs
Crêpes suzette
€11,50
Met sinaasappelsaus en vanille ijs
Tarte tatin
€9,75
Tartetatin geserveerd me appeltaart ijs
Ganache van karamel
€9,75
Ganache van karamel en passievrucht met kokos ijs
Crème brûlée
€9,75
Huisgemaatke crème brûlée van vanille met vanille ijs
Koffie compleet
€9,75
Koffie met huisgemaakte lekkernijen
Special Coffees
Irish Coffee
€8,50
Jameson whiskey
Spanish Coffee
€7,50
Tia Maria
Italian Coffee
€8,50
Amaretto
French Coffee
€8,50
Grand Marnier
Koffie de Kruidentuin
€8,50
Bailey's
Wij zijn geopend op zondag vanaf 10 uur, dinsdag t/m zaterdag vanaf 11 uur.