Home
Menukaart
Lunch
Diner
Beers and bites
Restaurant
Hotel
Ridderzaal
Contact
Reserveren
Vergaderen
Holterbergweg 14, 7451 JL Holten
+31548 363333
Home
Menukaart
Lunch
Diner
Beers and bites
Restaurant
Hotel
Vergaderen
Ridderzaal
Contact
Reserveren
Dinerkaart
VOORGERECHTEN
Gefrituurde champignons (V)
€12,50
Gefrituurde champignons gepaneerd in panko met knoflooksaus
Gemarineerde Zalm
€14,50
Gemarineerde zalm met avocado en ponzu mayonaise
Zwezerik
€17,50
Kokant gebakken zwezerik met buikspek en een jus van meloes ui
Caprese (V)
€13,50
Coeur de boeuf met gemarineerde mozzarella en basilicumijs
Carpaccio
€13,50
Rundercarpaccio met tonijnmayonaise, Old Amsterdam en pijnboompitten
Proeverij
€16,50
Bestaande uit vier verschillende gerechtjes, variëren in vis en vlees
Tataki van tonijn
€16.50
Tataki van oosterse tonijn met een mango chutney
Scampi Thermidor
€14,50
Gegratineerde scampi in thermidor saus
Kalfspastrami
€15,50
Kalfspastrami met een salsa van pompoen en aioli
Huisgerookte eendenborst
€14,50
Huisgerookte eendenborst met kweepeercompote
Pompoen-pastinaak soep
€7,50
Romige pompoen-pastinaak soep
Bisque
€9,75
Rijkelijk gevulde bisque met diverse soorten verse vis
Bourgondische tomatensoep (V)
€6,75
met een scheutje room
Franse uiensoep
€8,50
Ovengebakken Franse uiensoep
HOOFDGERECHTEN
Vangst van de dag
Dagprijs
Vraag uw gastheer/vrouw naar de vangst van de dag
Hertenbiefstuk
€27,50
Hertenbiefstuk geserveerd met wild-jus
Pappardelle (V)
€24,50
Pappardelle met zongedroogde tomaat en winterse groenten
Mixed grill
€28,50
Combinatie van kip, biefstuk en varken met kruidenboter
Tournedos (225 gram)
€39,50
Tournedos van ossenhaas met meloes-ui jus
Supplement ganzenlever €7,50
Schnitzel 't Losse Hoes
€24,50
Schnitzel met gebakken champignons, spek en ui
Varkenshaas
€26,50
Gegrilde varkenshaas met champignonroomsaus
Gnocchi (V)
€24,50
Gnocchi met een saus van truffel en winterse groenten
Kalfssukade uit eigen jus
€24,50
Kalfssukade uit eigen jus geserveerd met aardappel mousseline
Wild stoofpotje
€25,50
Stoofpotje van wild met aardappelmousseline en zoetzure zuurkool
Trio van vis
€29,50
Drie soorten vis op verschillende manieren bereid
Zalmfilet
€27,50
Gebakken zalmfilet met pappardelle en geroosterde paprikasaus
Verrassingsmenu van de chef - 4 gangen
€49,50
DESSERT
Sorbet ’t Losse Hoes
€9,75
Vers fruit met 1 bol vanille-ijs en 2 bollen sorbetijs
Crème brûlée
€9,75
Huisgemaatke crème brûlée van vanille met koffie ijs
Crème karamel
€9,75
Crème karamel met salty-chocolade-ijs
Tiramisu met vanille-ijs
€9,75
Huisgemaakte tiramisu met vanille-ijs
Stroopwafel cheesecake
€9,75
Cheesecake van stroopwafel met blauwebes-honing-ijs
Hazelnoot-praline parfait
€9,75
Parfait van hazelnoot ne praline met een mousse van sinaasappel
Koffie compleet
€9,75
Koffie met huisgemaakte lekkernijen
Special Coffees
Irish Coffee
€8,50
Jameson whiskey
Spanish Coffee
€7,50
Tia Maria
Italian Coffee
€8,50
Amaretto
French Coffee
€8,50
Grand Marnier
Koffie de Kruidentuin
€8,50
Bailey's
Wij zijn geopend op zondag vanaf 10 uur, dinsdag t/m zaterdag vanaf 11 uur.