Home
Menukaart
Lunch
Diner
Beers and bites
Restaurant
Hotel
Ridderzaal
Contact
Reserveren
Vergaderen
Holterbergweg 14, 7451 JL Holten
+31548 363333
Home
Menukaart
Lunch
Diner
Beers and bites
Restaurant
Hotel
Vergaderen
Ridderzaal
Contact
Reserveren
Dinerkaart
VOORGERECHTEN
Gefrituurde champignons (V)
€12,50
Gefrituurde champignons gepaneerd in panko met knoflooksaus
Gemarineerde Zalm
€14,50
Gemarineerde zalm met een salade van venkel en mosterddressing
Surf & Turf
€15,50
Kalfscarpaccio met truffelcrème en gemarineerde scampi’s
Pittige scampi's
€13,50
Roergebakken pittige scampi's
Zwezerik
€17,50
Krokant gebakken zwezerik met groene asperges, gedroogde ham en kruidenmayonaise
Caprese (V)
€13,50
Coeur de boeuf met gemarineerde mozzarella en basilicumijs
Carpaccio
€13,50
Rundercarpaccio met tonijnmayonaise, Old Amsterdam en pijnboompitten
Proeverij
€16,50
Bestaande uit vier verschillende gerechtjes
Rillette van kabeljauw
€16.50
Rillette van kabeljauw met Hollandse garnalen en remoulade
Groentesoep
€6,75
Een Hollandse groentesoep met ballen
Bisque
€9,75
Rijkelijk gevulde bisque met diverse soorten verse vis
Bourgondische tomatensoep (V)
€6,75
met een scheutje room
Franse uiensoep
€8,50
Ovengebakken Franse uiensoep
HOOFDGERECHTEN
Vangst van de dag
Dagprijs
Vraag uw gastheer/vrouw naar de vangst van de dag
Pappardelle (V)
€24,50
Pappardelle met aglio e olio en zomerse groenten
Mixed grill
€28,50
Combinatie van kip, biefstuk en varken met kruidenboter
Tournedos (225 gram)
€39,50
Tournedos van ossenhaas met rode port jus
Supplement ganzenlever €7,50
Kalfs Rib-eye
€29,50
Kalfs Rib-eye met chimichurri
Schnitzel 't Losse Hoes
€24,50
Schnitzel met gebakken champignons, spek en ui
Lamsrack
€42,50
Lamsrack met lamsjus
Varkenshaas
€26,50
Gegrilde varkenshaas met champignonroomsaus
Gnocchi (V)
€24,50
Gnocchi met kaassaus en zomerse groenten
Eendenborst
€25.50
Huisgerookte eendenborst met paksoi en een saus van sesam
Trio van vis
€29,50
Drie soorten vis op verschillende manieren bereid
Zalmfilet
€27,50
Gebakken zalmfilet met pappardelle en geroosterde paprikasaus
Verrassingsmenu van de chef - 4 gangen
€49,50
DESSERT
Trifle van chocolade en framboos
€9,75
Een trifle van witte chocolademousse en framboos geserveerd met frambozen-ijs
Gepocheerde ananas
€9,75
Gepocheerde, zoete ananas geserveerd met ananas-sorbetijs
Perzik & yoghurt bavarois
€9,75
Een bavarois van verse perzik en volle yoghurt geserveerd met perzik-ijs
Sorbet ’t Losse Hoes
€9,75
Vers fruit met 1 bol vanille-ijs en 2 bollen sorbetijs
Crème brûlée
€9,75
Huisgemaatke crème brûlée van vanille met vanille ijs
Koffie compleet
€9,75
Koffie met huisgemaakte lekkernijen
Special Coffees
Irish Coffee
€8,50
Jameson whiskey
Spanish Coffee
€7,50
Tia Maria
Italian Coffee
€8,50
Amaretto
French Coffee
€8,50
Grand Marnier
Koffie de Kruidentuin
€8,50
Bailey's
Wij zijn geopend op zondag vanaf 10 uur, dinsdag t/m zaterdag vanaf 11 uur.